Де найбільший ризик зараження коронавірусом: очільник МОЗу зробив заяву

Очільник МОЗу Максим Степанов розповів, що найбільший ризик підчепити коронавірус є у закладах громадського харчування.

Про це інформує “Інтерфакс-Україна”.

Відтак, він вважає, що призупинення їхньої роботи на період від 8 до 24 січня є виправданим.

Також радить українцям утриматися від святкування в ресторанах.

При цьому Степанов каже: необхідності повністю закривати громадський транспорт немає.

“Ми також залишили грудень робочим. У січні ми заздалегідь попередили, що впроваджуватимемо жорсткий карантин, щоб збити кількість хворих до мінімуму”, – розповів міністр.

Ми також писали:

У новорічну ніч ресторани в Україні працюватимуть до ранку: деталі.